Știri

Știri de la @dan_pavaloiu

Cu Dan Lambert Hodoneanțu suntem în județul Timiş pentru a observa mufloni ( introduşi în fauna cinegetică) precum şi cerbi lopătari într-un parc natural de 1260 ha din care 105 ha destinate hrănirii animalelor sălbatice. Poate cel mai mare parc din țară din punct de vedere a suprafeței de hrănire. Ne vom întâlni cu persoanele care se ocupă de gestiunea şi protecția animalelor aflate pe acest areal, Vasile Toroc, Dan Preda, Tavi Câmpurean.
Natură şi aventură este o emisiune produsă de TVR Cluj, Dan Curean, DM PăvAdrian Olar şi Puscas Radu
#natura #aventura #pavaloiu #video #muflon #Green #Wildlife #TVRCluj #ecology #ecologie #Romania #cerb #mediu #observatie
youtu.be/8paGX-azxV8
... Mai multMai putin

Vezi pe Facebook

Duminică, 18 februarie, ora 10:30 peTVR2
Natură şi aventură, Dan Păvăloiu şi nelipsitul Anghelus Calin vă invită să urmăriti o Explorare în Masivul Retezat, peisaje frumoase.. plante… ape curgătoare … Este iulie, căutam de marmote, capre negre admirăm natura.
Începem incursiunea noastră din Poiana Pelegei şi pornim pe poteci de munte printre brazi, apoi jnepeni, prin golul alpin spre Lacul Glaciar Bucura şi refugiul Salvamont de acolo.
Redifuzare .
Natură şi aventură este o emisiune produsă de TVR Cluj, Dan Curean, DM Păvăloiu, Adrian Olar şi Radu Puscaş.
#Wildlife #TVRCluj #ecology #ecologie #Romania #natura #mediu #aventura #marmota #retezat #pavaloiu
... Mai multMai putin

Vezi pe Facebook

O parte din echipa Natură şi aventură & Cu tigaia-n spate la Eurovision. Nu suntem neaparat 100% dedicati doar proiectului Natură şi aventură & Cu tigaia-n spate simultan mai lucram si pe alte proiecte.
Poza de jos echipa Fără prejudecăți - TVR Cluj.
... Mai multMai putin

De la TVR Cluj au venit la #Eurovision , in salina, echipele de la Natură şi aventură cu Dan Păvăloiu si premiantii de la Fără prejudecăți - TVR Cluj si ne vor povesti curand aventurile lor ...

Vezi pe Facebook

Duminică, 11 februarie, ora 10:30, TVR2
Pescuitul la copcă are un farmec aparte. Peisajul înghețat, capturarea unui peşte cu tehnici speciale prin gaură făcută în gheață fac ca o astfel de ieşire să fie una memorabilă iar daca eşti bine echipat, frigul nu-ți poate strica distracția. După pescuit vom merge puțin şi pe malul marii. Câți dintre voi ați vazut cât de frumoasă e marea iarna?
Cu participarea excepțională a lui Calin Anghelus omul nostru bun la toate secondat de Dan Păvăloiu.
Natură şi aventură este o emisiune produsă de TVR Cluj, Dan Curean, DM Păvăloiu, Adrian Olar și Puscas Radu.
#natura #aventura #pavaloiu #TVR #pescuit #stiuca #copca #TVRCluj #iarna #lisita #Romania #ecology #ecologie
... Mai multMai putin

Vezi pe Facebook

1,258 total views, 0 views today


Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://www.danpavaloiu.ro/stiri">
YouTube
YouTube
Instagram